KERST TAKE AWAY

IN CASE OF KERST 2021

KERST Take Away!
Deze kerst hebben wij weer een heerlijk 3- of 4-gangen diner voor thuis!
Mooie gerechten zo ver voorbereid dat ze thuis heel makkelijk te verwarmen zijn.
Met duidelijke instructies en tips om de borden op te maken.
Uiterlijke besteldatum 19 december. Afhalen 24 en 25 december.

Voor bij de borrel of hapjesbuffet
6 oesters met apart frambozenvinaigrette & Oosterse soja vinaigrette € 18,50
Steak tartaar met toast & uienconfit (4 stuks) € 10,50
Plank charcuterie: Parma ham, Pata negra, rillettes van eend, terrine de foie gras € 12,50 p.p.
Plank vis: gerookte paling, gerookte heilbot, krabsalade, garnalen & zalm € 12,50 p.p.
Plank fromage; triple crème, Appenzeller, boeren oud, truffel gorgonzola & dadelcompote € 9,50 p.p.
The FoodCase: Pata negra, rillettes, terrine de foie gras, gerookte heilbot & krabsalade € 14,50 p.p.
Snacks The FoodCase: empanadas, herten bitterbal, kreeftenkroketjes & tempura garnalen € 13,50 p.p.
Ambachtelijk gebakken foccacia met kruidenboter & aioli € 4,75 p.p.

4-gangen kerstdiner

Voorgerecht
Tartaar van zalm, in ponzu gemarineerd met knapperige Oosterse salade en zwarte knoflook-sesam mayonaise
Of
Terrine van in ganzenvet gekonfijte fazant met zoetzure groentes en piccalilly mayonaise
Of
Huisgemaakte terrine van eendenlever, ui-rode port confit en brioche (+€ 6,50)
Of
Carpaccio van gepofte knolselderij, piccalilly mayonaise, zoetzure appel, augurk & gekruide walnoten (V)

Tussengerecht
Crème van bospaddenstoelen met een vleugje rozemarijn (V)
Of
Bisque van langoustines met gedroogde tomaat en Hollandse garnaal (+€ 4,50)

Hoofdgerecht
Rugfilet van Europees hert en stamppotje van jonge spruitjes met walnoten, saus van five spices
Of
Ossenhaasmedaillon met geroosterde knol en wortelgroentes met saus van rode wijn en spekjes (+€ 4,50)
Of
Kabeljauwhaas met remoulade van knolselderij en mierikswortel, dressing van kappertjes, augurk, dragon en gerookte paling
Of
Gekonfijte knolraap met zuurkool-beurre blanc, tapenade van paddenstoelen & knapperig risotto balletje (V)

Dessert
Panna cotta van kokosroom, coulis van bosbessen en cannoli met frangipane en geroosterde amandel

Prijs
3-gangen € 35,50 (ex meerprijzen)
4-gangen € 39,50 (ex meerprijzen)

Extra,s
Als extra gang Kaasplateau, assortiment van 5 kazen met dadelcompote en kletsenbrood (+€ 9,50)

Bestellen
Uiterlijke besteldatum zondag 19 december
Bestellen kan via info@thefoodcase of in de winkel

Afhalen kerst diners
24 december van 10:00 tot 14:00 uur
25 december van 11:00 tot 13:00 uur
Bezorgen is mogelijk op aanvraag!

Voor vragen en of speciale wensen zijn wij bereikbaar op 0418-649670 of info@thefoodcase.nl

In Case of KERST take away………The FoodCase! Waterstraat 9 Zaltbommel