KERST!

THUIS UITETEN & THUIS BORRELEN

KERST THUIS UITETEN & THUIS BORRELEN
MET ELKAAR, MET VRIENDEN, MET FAMILIE
3- of 4-gangen diner, kindermenu & aperitief gerechten
De voorgerechten & soep kunnen ook los besteld worden voor bij de borrel!

APERITIEF
Oesters 
Gegratineerde oesters met zeewier-Parmezaanboter 6 stuks € 22,50
Oesterij special Zeeuwse creuses nr III 6 stuks € 18,00
Oesterij special Zeeuwse creuses nr III 12 stuks € 34,00
Voor bij de oesters
Pikante augurk-jalapeño dressing € 2,75
Asian style sjalot-citroengras-soja dressing € 2,75
Brood!
Borrelbrood gevuld met kruidenboter & geraspte kaas kleine bol € 4,75/grote bol € 12,50
Borrelbrood gevuld met brie & sinaasappel-kruidenboter kleine bol € 4,75/grote bol € 12,50

KERSTDINER!
3-Gangen Kerstdiner € 38,50 

4-Gangen Kerstdiner € 44,50

Voorgerechten 
Visplankje; gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte paling & krabsalade (+ €3,50)
Schelp gevuld met ragout van coquille, champignons & gegratineerd met Gruyère
Rillettes van paddenstoelen, cognac & Franse kruiden (V)
Rillettes van eend & paté van gevogelte met in Calvados gewelde pruimen
Paté en croûte van wild met appel, port, balsamico uien & kweeperengelei

Soep
Garnalenbisque met kokos & limoen (+ € 2,50)
Heldere paddenstoelen bouillon met truffel (V)

Hoofdgerechten
Zalm en croûte met mierikswortel & verse kruiden
Stoof van hert met knolselderij, rode wijn & kruidkoek
Rouleau van maiskip met maple-whiskey glaze, gevuld met appel, noten & cranberry
Pithivier (quiche) met knolselderij, pompoen, snijbiet, saus van sjalot & biet (V)

Bijgerechten
Witlofstronkjes omwikkeld met spek of omwikkeld met wortel (V)
Portobello gevuld met rode biet & blauwe kaas (V)
Romige polenta met Parmezaanse kaas (V) òf Krokante salie aardappeltjes uit de oven (V)

Dessert
Pure chocolade mousse met Amarene kersen & hazelnoot
Kaasplankje;Buche du pilat (triple crème), Toma Piëmontese, Bleu de Gex, Rotterdamsche Oude (+ € 4,50)

KIDS KERSTDINER € 16,50
Breekbroodje met knaks
Tomatensoepje met kerstdecoratie
Kip met appelmoes of gehaktbrood gevuld met spinazie & mozzarella
Aarbeien-chocolade-marsmallow toetje

BESTELLEN
Het bestellen van de gerechten kan tot en met zondag 18 december. Via mail, telefonisch of in de winkel. Na het bestellen ontvang je een bevestiging met betaal link. De bestelling is gegarandeerd zodra wij de betaling hebben ontvangen.

OPHALEN VAN DE BESTELLING
Zaterdag 24 december van 09:00 tot 14:00 uur

Voor vragen en of speciale wensen zijn wij bereikbaar op 0418-649670 of info@thefoodcase.nl

In Case of KERST thuis uiteten – thuis borrelen………The FoodCase! Waterstraat 9 Zaltbommel