MAAND MENU OKTOBER!

IN CASE OF SPECIALS

Nieuw bij The FoodCase…..het maandmenu!

Heerlijke seizoensgerechten
Losse gerechten en 3- of 4-gangen
Geheel voorbereid, alleen opwarmen en serveren
Met opwarmbeschrijving en opmaak ideeën
Elke week tot woensdag 22:00 uur te bestellen
Donderdag, vrijdag en zaterdag af te halen in de traiteur winkel

Maand menu Oktober 2019

Voorgerecht € 7,50 p.p.
Coquille schelp gevuld met coquilles, champignons, witte wijnsaus & gegratineerd met comté
Tussengerecht € 4,00 p.p.
Soepje van knolselderij, eekhoorntjesbrood & tijm met truffelolie
Hoofdgerecht € 17,50 p.p.
Spies van hertenbiefstuk met Madeira saus, gestoofde prei, paddenstoelen & krieltjes
Dessert € 6,50
Profiteroles met crème van mascarpone & hazelnoot-chocoladesaus

Kosten 3-gangen € 28,50 p.p.
Kosten 4-gangen € 32,50 p.p.

Voor de vegetarische variant zijn de schelpen gevuld met paddenstoelen en wordt de spies van hertenbiefstuk vervangen door een heerlijke quiche. Het tussengerecht & dessert zijn vegetarisch.

Bestel de losse gerechten of het menu vóór woensdagavond 22:00 uur.
Vermeld uw naam, telefoonnummer en wanneer u de bestelling wilt halen.
Bestellen kan op info@thefoodcase.nl, in de winkel of bel 06-21223555.

In case of Specials…….The FoodCase!